Truita de patata i ceba sense ou, sense gluten i sense lactosa

Està molt bona i no cal tenir cap al-lèrgia per menjar una truita com aquesta. És nutritiva, porta fibra i l'he fet sense fregir la patata i la ceba, el qui faci règim, ja en pot prendre nota.


Ingredients

  • 3 Patates mitjanes
  • 1 ceba petita
  • 60gr. de farina de cigrons (podeu trobar-la en botigues de dietètica, jo l'he feta amb la TX)
  • 100ml. d'aigua
  • Sal i oli d'oliva

Preparació

  1. En un bol poseu una mica d'aigua, les patates, netes i pelades, a làmines petites i la ceba tallada ben fina, ho assaoneu amb oli i sal. Reserveu.
  2. Tapeu el bol amb una tapa de vidre o amb paper film. introduïu al microones, màxima potència 9 minuts, teniu en compte de augmentar el temps si poseu més quantitat de patata.
  3. En un altre bol, poseu la farina de cigró, i aneu tirant aigua, tot remenant amb les varetes manuals, Ha de quedar més espès de lo que quedaria l'ou batut. Saleu-ho.
  4. Barregeu-hi la patata i ceba  que ja tenim cuit, poseu oli en una paella i quan sigui ben calent,  feu la truita tal i com la feu amb ou. Abaixeu el foc perquè és cogui be per dins.

Anotacions

No cal que la feu al microones, podeu fer-la fregint la ceba i la patata si us agrada més, però, no creieu, tampoc hi ha tanta diferència.
Podeu fer-la amb diferents ingredients, com espinacs, gambes, espàrrecs, carxofa,...., segons la vostra imaginació.

Comentaris